voor een ontwerp van uw interieur, exterieur, verbouwing, tuinhuis of tiny house
                                                                    

Home 

Hoi, wat fijn dat je hier bent!

Ik ben Vera, een ontwerper in hart en nieren. Op deze website laat ik jou graag zien wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik zoal ontwerp. Mocht je vragen hebbben, aarzel dan niet om mij even te mailen of bellen...


VERA

Een gedreven interieur ontwerper, met tevens een Bachelor in Educatie op zak. Mijn belangrijkste karaktereigenschappen zijn CREATIEFENTHOUSIASTVINDINGRIJK en SOCIAAL. Ik sta positief in het leven en zit vol LEVENSENERGIE. Ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en ik ben dan ook erg LEERGIERIG.


Mijn vrienden vinden dat ik een allround ontwerper ben: "Het maakt niet uit wat je maakt, Vera. Jouw brein is gewoon gemaakt om te creëren."


Ik houd ontzettend van hout. Mijn brein denkt HOUT HOUT HOUT! De hele dag door. Ik denk in hout en ontwerp met hout. Maar natuurlijk ook met allerlei andere materialen. Maar zonder hout geen ontwerp. Ook houd ik van functies combineren. Dat is kenmerkend aan mijn ontwerpen. Onder een bed kan een kast. En aan een bureau kan je ook eten. Een snijplank kan ook een dienblad zijn. En in een bank kan je spullen opbergen. En dit zijn nog maar hele eenvoudige voorbeelden.  


Welke kant je ook op wilt, ik ga met je mee, diezelfde kant uit.  

 

 In 2017 ben ik CUM LAUDE afgestudeerd als interieur ontwerper.